Vergunningen

Vergunningen die u nodig heeft tijdens het vissen…

…Attentie… Veranderingen voor Sportvisakte en Grote Vergunning …Attentie…

Er zijn een aantal veranderingen voor de Sportvisakte en de Grote Vergunning op komst. U krijgt er ook mee te maken. Wij lichten de belangrijkste veranderingen daarom graag toe. De eerste verandering betreft de Sportvisakte. U krijgt deze niet meer thuisgestuurd door de OVB, maar door onze eigen vereniging.

De Sportvisakte moet daarom ook betaald worden aan onze eigen vereniging. Vandaar het bedrag van 35,00 euro. Dat is 25,00 euro voor de vergunning. En het lidmaatschap van de Reafin bedraagt 10,00 euro.

Wij sturen u deze, wanneer u betaald heeft, dan samen met de andere vergunningen toe.

Bent u ook lid van een andere hengelsportvereniging? Dan moet u daar niet ook een Sportvisakte bestellen. Dat is zonde van uw geld. Het kan zijn dat u nog een acceptgiro van de OVB krijgt, deze hoeft u niet te gebruiken. U krijgt immers de Sportvisakte van uw eigen vereniging.

 

Nieuws over de Vispas 2015

Op de bijsluiter van de Vispas 2015 staat ondermeer aangegeven ,dat in 2015 wordt gestart met een zogenaamde Mee- visvergunning.

Als VISPAS-houder krijgt U gratis de mogelijkheid om 3 verschillende personen een keer mee uit vissen te nemen .Samen kunt U dan genieten van een leuke visdag en deze mensen kennis te laten maken met onze prachtige hobby.

Zodra de Meevistoestemming beschikbaar komt wordt dit gepubliceerd op de website:

www.sportvisserijnederland.nl 

Extra mogelijkheden:

Met de landelijke Nachtvispastoestemming kunt U in veel wateren nachts vissen. De extra toestemming is voor € 10,00 verkrijgbaar via de Federaties (Friesland) of via

www.sportvisserijnederland.nl 

Hier kunt U ook voor € 25,00 een Derde Hengeltoestemming kopenInformatie omtrent aanvullende beperkingen etc. kunt u vinden in het document: “Wat iedere sportvisser behoort te weten“.
Download PDF bestand (2,4MB).