Corona Up Date 14 oktober‼️‼️‼️

Dinsdag 13 oktober heeft het kabinet verscherpte maatregelen aangekondigd om het aantal corona besmettingen terug te dringen. Deze maatregelen gaan in op 14 oktober om 22.00 uur en gelden voor de duur van vier weken. De basisregels blijven hetzelfde: minimaal anderhalve meter afstand houden tot elkaar, zoveel mogelijk thuisblijven (zo min mogelijk reizen) en hygiëneregels in acht nemen. De aangescherpte maatregelen betreffen ook de sportvisserij.
De nieuwe maatregelen betekenen voor de sport dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen.
#Wedstrijden_zijn_niet_toegestaan. Dit geldt ook voor #alle_viswedstrijden van lokaal tot landelijk.
Sportvisserij Nederland en Fryslan cancelen voor de komende #vier_weken alle wedstrijden. In de komende vier weken wordt bekeken of er dit jaar nog landelijke of regionale viswedstrijden door kunnen gaan.
Voor de jeugd tot achttien jaar gelden uitzonderingen: voor deze jeugd kunnen binnen verenigingsverband (dus niet tegen andere verenigingen) nog wel onderlinge viswedstrijdjes en andere activiteiten worden georganiseerd.
Dus helaas kunnen de eerstvolgende winterwedstrijden niet door gaan, hopelijk tot snel aan de waterkant 🎣