Sportvisserij Fryslân

Beste Hengelsportbestuurder,

 

De afgelopen dagen zijn er een tweetal Nieuwsitems op de site geplaatst die ook specifiek voor de HSV van belang kunnen zijn.

Allereerst is daar de oproep van onze Teamcoach Jan Grijpstra voor mogelijke nieuwe kandidaten voor Team Fryslân. Hebben jullie in de HSV of in eigen omgeving enthousiaste jonge wedstrijd- en/of sportvissers, wijs hen dan op de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor het Team Fryslân. Het is een prachtige kans om, onder begeleiding van Jan Grijpstra, de fijne kneepjes te leren en misschien uit te groeien tot een hele goede wedstrijdvisser. Kijk voor meer info en aanmelding op: https://www.sportvisserij.frl/actueel/14630/jeugdselectie-team-fryslan.html en vervolgens op: https://www.sportvisserij.frl/wedstrijden/wedstrijdcoach/

 

Het tweede item is in de winter een terugkerend actiepunt en gaat over mogelijke calamiteiten en vissterfte. Zeker nu er behoorlijk ijs ligt met een laag sneeuw kan het verstandig zijn om alvast op de hoogte te zijn van stappen bij een mogelijke calamiteit. Kijk hiervoor op:  https://www.sportvisserij.frl/actueel/14631/wintersterfte-zo-kun-je-het-voorkomen.html .

 

Sportvissen is op dit moment wellicht wat lastig, maar als natuurliefhebbers en misschien schaatser kunt u ook vast genieten van dit mooie winterweer.