Voor alle leden even lezen!!

Lijst met Viswaters,

Sportvisserij Nederland heeft aangegeven dat niet meer automatisch voor iedere hengelsporter een papieren versie (boekje) beschikbaar wordt gesteld voor 2019. En toch moet U een lijst met viswaters kunnen overleggen bij controle c.q. aanhouding.

Op het schrijven bij de vispas  2019 ( bovenaan -kenmerk) staat aangegeven of U in aanmerking komt voor de papieren versie. Wanneer daar staat aangegeven- geen lijst-dan heeft U zich niet aangemeld voor de papieren uitgave. U had dat kunnen doen door het losse blaadje in het dikke boekje in te vullen en op te sturen naar Sportvisserij Nederland. Wanneer er staat onbekend of digitaal dan maakt U zeer waarschijnlijk al gebruik van de Visplanner App. Staat bij het kenmerk Papier dan heeft U het al geregeld.

Er zijn nu nog 2 mogelijkheden om nog aan Uw verplichting te voldoen:

  1. Door de gratis Visplanner-app op Uw mobiele telefoon te zetten. In combinatie met de vispas is dat rechtsgeldig. U kunt dan aantonen dat U ergens mag vissen.
  2. Door aan te geven bij het bestuur van HSV de Reâfin , dat U voortaan de papieren uitgave wilt krijgen. Bij voorkeur kunt U dat via de mail doorgeven aan:
  1. whoogeveen@planet.nl (secretaris ) dan wel aan w.wdonker@hetnet.nl (penningmeester)

of :

  1. Telefonisch: W.Hoogeveen-0516-432307 of W. Donker 0516-514416

Wanneer U bij de vispas geen boekje heeft gekregen dan kunt U dit jaar voor de laatste keer halen bij: voor Appelscha-Dier-en Tuin Mulder en voor Oosterwolde: Dierenspeciaalzaak Dijksterhuis. Wij zorgen er voor dat daar een extra voorraad ligt.

Het bestuur.