Oldeboarn 03-08-2013

Frans de Boer viste het beste in Oldeboarn.
MEDION DIGITAL CAMERA

Voor de leden van de Reafin was het zaterdag 3 augustus de vijfde wedstrijd van de zomercompetitie. Het vis materiaal werd weer bij elkaar gezocht en ingeladen . Plaats van handeling deze morgen was de Boorn in Oldeboarn. Het weer was ons deze morgen goed gezind, bij ons vertrek om half vijf van onze verzamelplaats bij het info centrum.

Voor de 14 aanwezige vissers, (wat een leuk aantal is in vakantie tijd) werden de nummertje getrokken op de vis plaats aldaar. Toen een ieder bij aankomst om half zeven zijn steknummer had gevonden, kon een ieder zijn strijd achter zijn hengel of werphengel beginnen, omdat boven water te halen waarvoor ze deze morgen zo vroeg waren opgestaan. Met het zonnetje op kop,en de wind dwars voor ons langs was het deze morgen goed toefen. De vis was voor iedereen goed gezind, de een ving wat meer dan de ander. Een van die mensen die wat meer uit het water viste, was onze veder man Frans de boer met 3340 gr , hij had er net een week van de vakantie opzitten ,( s,morgens bij vertrek had hij al gezegd ik ben verschrikkelijk scherp, en uitgerust van morgen) die deze morgen de meeste vis boven water haalde. Met een gewicht van 2860 gr bleef Jaap Dijkstra deze morgen het dichts bij hem inde buurt. Seerd de Boer werd met 2620 gram derde op eerbiedige afstand .Wietse Hoogeveen net terug van vakantie werd met 2580 gram vierde. Maar er werd door alle vissers vis gevangen,en daar gaat het tenslotte om. Om tien uur begon de wind wat aan te halen en was het met bijten gedaan. Maar een ieder was tevreden over de plaats waar we deze morgen onze vis uit het water hebben gehaald. De wedstrijd werd om 12 uur beeindigd, en de vis werd gewogen, met een gewicht van 38 kilo moesten we het doen deze morgen. De prijzen werden uitgereikt in Cafe Hulst de andere gelukkigen winnaars deze morgen waren.

1 F de Boer 3340 gr 2 TJ Dijkstra 2860 gr 3 S de Jong 2660 gr 4 W Hoogeveen 2580 gr 5 S Drenth 2380 gr 6 E Bijlsma 2210 gr 7 F Kamphuis 1920 gr 8 J Krauwinkel 1340 gr 9 H Seidel 960 gr 10 Jan Tingen 900 gr.

Visclub De Reafin Appelscha